“You are not a drop in the ocean, you are the entire ocean in a drop” – Rumi

Weerspiegeling

Iedereen en alles wat je doet ,is een afspiegeling van een onderdeel in jezelf. Als je dit durft te zien en aan te kijken, dan is de magie van een sharing cirkel iets voor jou!

Je mag het allemaal alleen doen…., maar het hoeft niet!

Er zit zoveel kracht in samen zijn, samen delen en samen helen.

De ander kunnen zien en verwelkomen als een weerspiegeling in het water. Als onderdeel van het water waar wij allemaal voor het grootste deel uit bestaan en onderdeel van zijn.

Merijn Schuurman foto 1

Sharing Cirkel

In een sharing cirkel ben je welkom met alles wat zich aandient. Daarbij kan en mag je delen wat er op dat moment in jou speelt.

In de cirkel geven wij elkaar de ruimte om te spreken, door met een open hart aanwezig te zijn en te luisteren.

Er op vertrouwen dat iedereen zijn/haar eigen proces kan dragen en elkaar hierin steunen door samen een veilige bedding te creëren.

Je uitspreken, gehoord en gezien worden is zo belangrijk in je helende reis.

Jezelf daarbij herkennen in de ander zodat je weet dat je niet de enigste bent die een bepaald iets heeft meegemaakt of voelt.

Dit besef is zo helend en leidt tot bijzondere inzichten!

Sharing Circles

Regelmatig organiseer ik sharing cirkels. Soms betaald soms gratis. Dit doe ik online en offline, alleen of samen met andere spaceholders. Ook doen we dit in verschillende thema’s voor verschillende doelgroepen. Houd hiervoor mijn social kanalen en Calendly in de gaten. Ik zie uit naar jouw komst.