‘Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”
– John Lennon

Een kijkje in mijn leven en op ‘t leven

De adem en de elementen zijn altijd belangrijk geweest in mijn leven en ben er tijdens mijn opleidingen achter gekomen dat ik hierin een soort van onbewust bekwaam ben geweest.

Ik heb in mijn leven behoorlijk wat intense life events mee gemaakt.

Onder andere de scheiding van mijn ouders, grote onveiligheid in mijn jeugd, mijn pubertijd doorlopen in een rug brace, overlijdens in de familie en een zeer zwaar verkeersongeluk hadden mijn rugtasje behoorlijk gevuld.

Intensief sporten (Triathlon) is daarin een grote coping geweest waar ik overigens ook heel erg van heb genoten en op een gegeven moment zelfs als coach mijn werk van gemaakt!

Verbinden met de natuur door b.v. er in te sporten of door te werken in mijn moestuin, adem inzetten op momenten met grote fysieke of mentale pijn, fikkie stoken, zwemmen in koud water.

Allemaal dingen die ik vaak onbewust deed en nu geleerd heb bewust en met intentie in te zetten. Nu ben ik elke dag bewust aan het leven en helen met de elementen.

Variatie is hierin voor mij Key, elke dag aanvoelen wat heb ik nodig? en daarvan uit keuzes maken. Wat ga ik doen? En wat zet ik in voor mijn spiritual, emotional en physical purification?

En hoe verbind ik mij hierbij met de elementen? Ik geloof niet in een vaste stroming of leer dit leidt mijn inziens alleen maar weer tot nieuwe programmering en conditionering. Uit alles om mij heen iets halen wat op dat moment voor mij passend voelt. En deze dan voor korte of langere periode onderdeel laten zijn van mijn leven.

Ik wil alles (of in ieder geval zo veel mogelijk) doen vanuit een intentie. Los van programmering en conditionering. Verbindingen aangaan vanuit een open hart en een open mind. Verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen “shit” en gaan staan voor mijn keuzes. Mijzelf helen om daar vanuit de ander te kunnen zien en ontvangen. En mij zo echt open kunnen stellen voor diepe verbinding hoe spannend dit soms ook is.

Ik doe dit niet alleen omdat het mij helpt in het uitoefenen van mijn werk en bij mijn eigen heling, maar ook gewoon omdat ik het heel erg leuk vind.

Het leven is magisch met alles wat zich hier in aandient. Alles mag en kan hierin naast elkaar bestaan als een groot symbiotisch organisme!

“Dankzij het ademen voel ik me vrij van alle overtuigingen die ik mezelf jarenlang heb wijsgemaakt.”

Neem contact op

Ik geloof in de magische kracht van co-creatie hier staat ook voor mij het element Ether in centraal, omdat daarmee er altijd afstemming is en dus zo een co-creatie ontstaat in alles.

Maar ook de 1 op 1 sessies die ik mag begeleiden, die ik zie als een co-creatie tussen de elementen, de client en mijzelf.

En daarbij werk ik in grotere projecten, retreats, ceremonies, cirkels graag samen met anderen. Ben je organisator of spaceholder en lijkt het je mooi om samen met mij iets te creëren? Ik ben nu al nieuwsgierig en denk graag met je mee en hoor graag van je!

Ik werk vanuit verschillende plekken in het land maar met name vanuit de omgeving Arnhem / Oosterbeek. Hier geef ik ook mijn Rebirthing Breathwork sessies.

Neem voor meer informatie contact op via mijn email of mijn socials