‘‘I strongly recommend my friend Merijn Schuurman for guided rebirthing breathwork. He holds space is such a soft, safe way.’’

– Kim Sikking

Rebirthing Breathwork

Vanuit mijn “vorige leven” als triatleet en professioneel topsport coach was ik bekend met de adem..

Alleen wel vanuit het masculiene, wilskracht en “The mind”.
The mind die bepaald wat goed is voor het lijf en om vanuit die plek de adem als tool gebruiken.

Als tool om een je resultaat min of meer mee (proberen) af te dwingen.

Echter puntje bij paaltje op het moment dat er (high) performance van je gevraagd wordt…

Voel je, je kracht wegstromen nog voor dat je gestart bent… en waar het tijdens de trainingen zo goed ging en de voorbereiding perfect was!

Is je verwachte (of gehoopte) resultaat niet daar… Ik gebruik topsport als metafoor maar dit gebeurd bij iedereen wel in meer of mindere mate in verschillende situaties.

Zowel bij het leveren van je persoonlijke (high) performance, in het dagelijks leven, als op je werk, sport of hobby maar ook in de interactie met anderen.

Je trauma’s en daarmee gepaard gaande belemmerende overtuigingen zitten via je adem opgeslagen in je lichaam.
Je lichaam weet alles en herinnert zich alles.

Zowel wat het nodig heeft om iets te bereiken, maar ook juist om ergens van(trauma) weg te blijven.

Merijn Schuurman foto 1

Ik heb een prachtige ademsessie mogen maken onder de veilige en liefdevolle begeleiding van Merijn. De veilige setting die Merijn neerzet zorgde ervoor dat ik helemaal kon loslaten. Hij was emotioneel en energetisch helemaal bij mij aanwezig, en stemde continu af op mij. Ik voelde in de sessie heel duidelijk dat ik mij wilde verstoppen, Merijn speelde daar liefdevol op in door mij te vertellen dat ik gezien mag worden. Ik mocht in deze ademreis bewust worden van mijn doel op hier op deze mooie aarde; wijsheid en liefde delen. Dankjewel Merijn, voor de liefdevolle en veilige begeleiding in deze sessie waardoor ik deze mooie inzichten heb mogen ontvangen! Ik mag ontspannen in schoonheid 🤍

M. vD

Maar het mooie is als je de dappere keuze maakt om de adem als tool in te zetten en om te gaan luisteren naar je lichaam en te voelen wat het nodig heeft dan ontstaat er magie!

Tijdens een Rebirthing Breathwork sessie kom je via een verbonden ademhaling via de neus in een diepe ontspanning en verbind je jezelf met levensenergie. Door deze zachte (zeer krachtige!) meer feminine manier komen de trauma’s, herinneringen of overtuigingen die er voor zorgen dat jij niet je volledig potentieel kan leven naar de oppervlakte.

Hier adem je, vanuit een safe space die wij samen hebben gecreëerd, doorheen waardoor ze een andere lading krijgen en ze niet meer belemmerend werken.

En krijg je inzichten die juist heel erg voor je gaan werken!

Je leert je te vertrouwen op je adem en je lijf waardoor jij je volledige potentieel kan leven, maximaal kan presteren en kan genieten van al het moois wat ons leven te bieden heeft!

Ik zie er naar uit om je te mogen ondersteunen in je dappere keuze die je hebt gemaakt of nog gaat maken. Jai!

Mijn Rebirthing Breathwork opleiding heb ontvangen van Dorien Blauw en Heike Strombach volgens de teachings van Leonard Orr.

Merijn Schuurman foto 1

“Je leert je te vertrouwen op je adem en je lijf waardoor jij je volledige potentieel kan leven, maximaal kan presteren en kan genieten van al het moois wat ons leven te bieden heeft!”

Rebirthing Breathwork Sessies

Rebirthing Breathwork word in principe altijd 1 op 1 gegeven om een sessie van hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, en recht wordt gedaan aan de individuele energie cyclus.

De sessies vinden plaats in mijn ceremonie ruimte in het bos tussen Arnhem en Oosterbeek.

Hoe lang een sessie duurt is van te voren niet strak te kaderen maar houd rekening met ongeveer 3 uur per sessie. Dit is inclusief voorgesprek integratie en coaching.

 

Losse Sessie

Een losse sessie kan iedereen die magie van de verbonden adem wil ervaren direct boeken via mijn Calendly. Kan je niet op een van plekken kunnen wij altijd kijken naar een moment die ons beiden past.

Heb je via mij of via een andere Rebirther al ervaring dan behoort een losse, warm of koud water rebirthing sessie ook tot de mogelijkheden.

Een losse sessie vraagt een energetische uitwisseling van €147.- inclusief btw, Indien de btw aftrekbaar is voor de belasting is de bovengenoemde uitwisseling exclusief btw.
Duur: +- 3 uur incl. Coaching en integratie.

 

Deep Dive mogelijkheden

Daarnaast bied ik ook 3 intensieve “Deep Dive” trajecten aan.

Van wege de “Deep Dive” is het belangrijk dat je weet waar je aan gaat beginnen, er commitment en duidelijkheid is over het traject. Daarom zijn deze alleen te boeken nadat er eerst een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden en wij beiden een duidelijke “Ja” voelen om All In te gaan.

Twijfel je nog dan kunnen we ook een losse sessie plannen en daarna door te vliegen in een Semi of Full Journey.

Small Journey

Kleine reis met grote impact! Enkele punten aanstippen of deep dive op een specifiek thema? Via de adem krijg je wat je nodig hebt! Vrijer ademen, diepe ontspanning, thema’s/ trauma’s doorademen en eindigen in Bliss.

Duur: 3 sessies van +- 3 uur incl Coaching, integratie en opdrachten tussen de sessies. Ook krijg je een inkijkje in Spiritual Purification wat ik zie als “The sacred power of living and healing with the elements” en spirituele psychologie.

Daarnaast ben ik tijdens het traject beschikbaar via Whatsapp of Signal voor support en coaching. Deze “Deep Dive” kan in een maand gepland worden of een meer intensievere versie binnen een week. Een Small Journey vraagt een energetische uitwisseling  van €437.- inclusief btw. Indien de btw aftrekbaar is voor de belasting is de bovengenoemde uitwisseling exclusief btw.

 

Full Journey

Een transformatieve “All in” reis vanuit het hoofd via de adem naar de verbinding met je lijf. Een levens veranderende ervaring. Waarbij elke sessie door bouwt op de vorige en voorbereid op de volgende. Vanuit diepe ontspanning ga je steeds vrijer ademen. Ook zullen je meeste thema’s/ trauma’s worden door geademd. En eindig je in Bliss, de puzzelstukjes zullen  in elkaar vallen!  

Duur: 10 sessies van +- 3 uur in 3 maanden incl. Coaching, integratie en opdrachten tussen de sessies. Ook leer je over Spiritual Purification wat ik zie als “The sacred power of living and healing with the elements” en spirituele psychologie.

Tevens ben je na dit traject instaat in jezelf sessies te geven! Tot slot kan koud en of warm water Rebirthing onderdeel uitmaken van dit traject wat een heel bijzondere verdieping kan geven! Daarnaast ben ik tijdens dit “Deep Dive” traject beschikbaar via Whatsapp of Signal voor support en coaching
Een Full Journey vraagt een energetische uitwisseling van €1397.- inclusief btw. Indien de btw aftrekbaar is voor de belasting is de bovengenoemde uitwisseling exclusief btw.

Deep Dive Retreat

Een exclusief retreat voor 2 personen, voor koppels, vrienden of vriendinnen, collega’s die samen de diepte in willen gaan. Door de 2 op 2 begeleiding, is er tijdens dit retreat ruimte voor  gezamelijke thema’s ook echt de tijd en ruimte voor het individuele proces. Dit retreat bestaat uit 3 dagen en 2 nachten met hier in o.a. rebirthing breathwork sessies, creatieve coaching, integratie, humor, gezelligheid, stilte, cacao, muziek, vuur, dans, en heerlijk vegetarisch biologisch eten. Op een magische plek verbonden met elkaar en de elementen!

Wil je dit bijzondere retreat jezelf, elkaar en of een ander kado doen neem dan contact met mij op en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

 

Vragen?

Heb je nog vragen stel ze via de mail, mijn socials of boek een gratis kennismakingsgesprek via mijn Calendly. Ik zie er naar uit!

*Mocht je voelen dat je de Rebirthing sessies echt nodig hebt en de investering is een struikelblok voel je vrij om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.